Основне меню →

   Наразі в Кременчуці розпочалося святкування Дня міста. Всі небайдужі кременчужани долучилися до цього дійства. Не стали осторонь педагогічні працівники Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м.Кременчука (центрального відділення та відділення №1). 22 вересня проходив фестиваль «Солодкий Кременчук», на якому продемонстрували свої вміння, майстерність, креативність учні, майстри виробничого навчання та викладачі закладу освіти. 

   Карвінг… Саме цим дивували містян майбутні кулінари та їх наставники, демонструючи не просто декоративну нарізку, а справжні шедеври. Казкові лебеді, чарівні квіти, заворожуючі наливні яблука – все це привертало увагу малечі, дивувало майстерністю дорослих. А декілька учнів закладу освіти розкривали таємниці, виконуючи нарізку на очах перехожих та доводячи свою вправність, показуючи ті знання, вміння та навички, яких здобули за період навчання

   Насодою для викладачів і майстрів виробничого навчання методичної комісії кулінарного відділення (голова – Курочка С.М.) стала велика кількість кременчужан, які із захопленням зупинялися біля виставкового столу відділення №1 РЦ ПТО №1 м.Кременчука та запитували про вправність учнів. 

Залишити відповідь