Основне меню →

Вічні цінності людини: любов, повага, чесність, доброта, милосердя, взаємодопомога. Їх не придбаєш у магазині, ні в кого не позичиш, їх просто можна виховати в собі. Кожному під силу навчитися бути добрим, людяним, милосердним.

У РЦ ПТО № 1 м. Кременчука проведено акцію «Святий Миколай – ДІТЯМ », у якій взяли участь всі навчальні групи та працівники закладу. Було дуже приємно, що кожного дня до офісу Святого Миколая у РЦ ПТО №1 приносили подарунки. Зібрано багато солодощів, іграшок, одягу, канцтоварів, засобів гігієни, речей для малюків та підлітків.

Прагнення робити добрі справи – об’єднує! Так, добро об’єднало і наших юних чарівників, учнів групи 17 РЦ ПТО №1, які прийшли на допомогу Святому Миколаю, і власноруч виготовили та розписали новорічні пряники, приготували смачнющий зефір і наварили справжнього ароматного мармеладу. Всі кондитерські вироби виготовлені з натуральних, свіжих продуктів та приправлені любов’ю і добрими думками, аби Святий Миколай встиг відвідати як омога більше діточок, які потребують особливої уваги, і покласти їм під подушку смачний смаколик виготовлений з любов’ю і добром у серці

Дякуємо всім учасникам акції! Ми зробили добру справу! І хай кожна дитина в нашому місті у святковий день отримає подарунки, тепло, любов і хай завжди усмішки сяють на їхніх обличчях.

Залишити відповідь