Основне меню →

Звіт тижня англійської мови “English week”

10.12.2018

В рамках предметного тижня  English week учні взяли участь в конкурсі газет на тему: Celebrating Christmas around the world.


11.12.2018

Проведено виховний захід з англійської мови для учнів першого курсу на тему: «Christmas traditions» в рамках предметного тижня English week. В ході заходу представлено основні традиції святкування Різдва в Великій Британії, продемонстровано відео презентації від учнів центру щодо підготовки до Різдва.


12.12.2018

Проведено Всеукраїнський конкурс «Гринвіч» на знання англійської мови. Прийняло участь 15 учнів центрального відділення центру.


13.12.2018

В рамках English week проведено позаурочний захід «Christmas carol» за мотивами одноіменного твору Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня». Метою даного заходу було розширити лінгвістичний кругозір учнів.


14.12.2018

В рамках English week проведено марафон майстер – класів «Preparing for Christmas celebration». В марафоні прийняли участь учні груп 35, 29, 25, 5 і 31. Наші майстер – класи допоможуть вам зустріти Різдво по – новому.


  Були підведені підсумки проведення тижня English week та відзначені найактивніші учні.

Святкова атмосфера сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Дякуємо учням за активну участь у проведенні тижня.

Залишити відповідь