Основне меню →

Фінальний етап конкурсу фахової майстерності «Найкращий зварник – 2019»

31 січня 2019 року у Регіональному центрі професійно-технічної освіти № 1  м. Кременчука відбувся фінальний етап конкурсу фахової майстерності «Найкращий зварник – 2019». У конкурсі взяли участь переможці І етапу – учні центрального відділення та відділення № 2.

Конкурс складався з теоретичного та практичного турів. Під час практичного туру конкурсанти виконували стикове з’єднання у нижньому положенні та таврове з’єднання у нижньому положенні. Оцінювало якість виконаних зразків журі, до складу якого увійшли старший майстер Клятенко М.А. та незалежні експерти –   зварники 6 розряду О.В.Наконечний та С.В.Наконечний.

Під час теоретичної частини конкурсу фахової майстерності учні виконували тестові завдання з предметів професійно-технічного циклу: обладнання та технології зварювальних робіт, матеріалознавства, охорони праці, технічного креслення та електротехніки.

За результатами двох турів журі визначило переможців:

  • І місце – Щочка Владислав, учень групи № 34;
  • ІІ місце – Жданова Ніколіна, учениця групи № 10;
  • ІІІ місце – Чекін Владислав, учень групи № 7.

Переможців та учасників конкурсу привітала директор РЦ ПТО № 1 м. Кременчука В.П.Крутько. Переможці були нагороджені грамотами та подарунками – засобами індивідуального захисту зварника.

Бажаємо нашим учням стати висококваліфікованими електрогазозварниками та працювати на найкращих підприємствах м. Кременчука.

Залишити відповідь