Основне меню →

01 березня 2019 року у Регіональному центрі професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука розпочався тиждень української мови і літератури, присвячений 205-річчю від дня народження українського генія Тараса Григоровича Шевченка. Викладачі Дусмурадова Алла Олексіївна та Романова Ольга Олексіївна запросили учнів груп № 12 та № 14 взяти участь у конкурсі «Зоряна година».

На початку заходу викладач Дусмурадова А.О. провела для майбутніх слюсарів з ремонту контрольно-вимірювальних приладів та електрогазозварників  віртуальну подорож «Музеї Т. Г. Шевченка та пам’ятники Великому Кобзарю».

Викладач Романова О.О. запропонувала учасникам конкурсу цікаві запитання, які стосувалися життєвого шляху та творчості Т. Г. Шевченка. Учні активно відгадували твори та декламували уривки з поезій Тараса Шевченка.

За результатами конкурсу перемогу отримали учні групи № 12, але переможених у цьому заході не було, адже присутні учні ще раз доторкнулися до творчості великого поета, борця, патріота України Тараса  Шевченка, який не дав загинути перлині нашої культури – рідній мові.

Залишити відповідь