Основне меню →

Засідання робочої групи з підготовки до ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Офіціант»

12 березня 2019 року на базі Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука відбулося засідання робочої групи з підготовки до ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Офіціант».

Голова організаційного комітету, методист НМЦ ПТО у Полтавській області Дмитренко Тетяна Володимирівна та майстри виробничого навчання із               РЦ ПТО № 1 м. Кременчука, Полтавського вищого професійного училища                                   ім А.О. Чепіги, Вищого професійного гірничо-будівельного училища, Міжрегіонального Центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Хорол та ПТУ № 54 смт Котельва обговорили склад журі, умови проведення конкурсу та визначилися із завданнями для теоретичного і практичного турів конкурсу.

Адміністрація та педагогічний колектив РЦ ПТО № 1 м. Кременчука будуть раді у квітні 2019 року вітати у своїх стінах учасників обласного етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Офіціант».

Залишити відповідь