Основне меню →

Бінарний урок з фізики та інформатики на тему «Вологість повітря. Точка роси. Методи вимірювання вологості повітря. Створення математичної моделі для розв’язування задач засобами табличного процесора MS Excel»

11 квітня 2019 року у Регіональному центрі професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука викладачі Мєркулова Ірина Сергіївна і Васильєва Наталія Миколаївна провели відкритий бінарний урок з фізики та інформатики на тему «Вологість повітря. Точка роси. Методи вимірювання вологості повітря. Створення математичної моделі для розв’язування задач засобами табличного процесора MS Excel».
Під час уроку викладачі формували у здобувачів професійної освіти ключові та предметні компетентності: уміння формулювати визначення абсолютної та відносної вологості повітря, парціального тиску, користуватися психрометром, розв’язувати задачі на застосування відносної вологості повітря, створювати математичні моделі за допомогою табличного процесора.
Урок пройшов на високому методичному рівні. Педагоги застосували різноманітні прийоми та методи роботи з учнями. Перевірка виконання домашнього завдання пройшла у формі тестового контролю за допомогою Google форм. Для узагальнення вивченого матеріалу викладач інформатики Васильєва Н.М. застосувала онлайн-сервіс для електронного опитування Plikers, учні розв’язували задачі на визначення фізичних параметрів за допомогою табличного процесора MS Excel. Викладач фізики Мєркулова І.С. на різних етапах уроку використовувала інтерактивні прийоми: «Поняття про…», «Хмара слів», «Займи позицію».
Відкритий бінарний урок вкотре довів, що у Регіональному центрі професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука працюють творчі педагоги, які готові передавати свої знання та досвід підростаючому поколінню.

Залишити відповідь