Основне меню →

У Кременчуці стартувала XІV Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» – «Дитяче серденько, живи».
3 квітня, відбулася організаційна нарада у Виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради, на якій були присутні керівники та представники підприємств, навчальних закладів міста. Організатори благодійного фонду презентували програму акції «Серце до серця» – благодійний фотокрос, благодійний ярмарок, благодійний онлайн – аукціон у соціальній мережі Facebook, творчій вечір, благодійний пробіг та велопробіг, велику кількість численних вуличних акцій у день фіналу та закликали долучитися до збору коштів на кардіологічне медичне обладнання дітям з вадами серця.

9 квітня у РЦ ПТО № 1 м. Кременчука було проведено засідання учнівської ради «НОВЕ ПОКОЛІННЯ». Гостями цього засідання був актив МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ КРЕМЕНЧУКА, який проінформував про початок благодійної акції «Серце до серця» та їх програму, показали відеоролик з минулого року за проведену роботу 2018року та куплене обладнання.
На порядку денному було обговорено наступні питання:

  • ознайомлення з положення благодійної акції «Серце до серця»;
  • ознайомлення з положенням волонтерів, фотокросу, благодійної ярмарки;
  • обговорення питання, щодо проведення флеш-мобу «Дитяче серденько живи» та «Живе серце» у навчального закладу та взяти участь у концертній програмі та ярмарку 4 травня.

Залишити відповідь