Основне меню →

День знань – це урочистий і важливий день, день старту до нових відкриттів і великих звершень, нових зустрічей і вражень, нових досягнень, нових знань.
Традиційно цього дня в Регіональному центрі професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука відбулася урочиста лінійка.

Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала нашу велику родину учнів, педагогів, батьків.

День знань – це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності.

Для першокурсників – це свято Першого дзвінка в нашому закладі професійно-технічної освіти.

Теплими словами учнів привітали директор Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука Крутько Валентина Петрівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Царик Руслан Флорович, побажали наснаги й енергії, натхнення та вагомих здобутків у навчанні.

Від колективу педпрацівників зі словами привітань до всіх присутніх звернулась голова учнівського профспілкового комітету, майстер виробничого навчання Крицька Тетяна Анатоліївна.

Підтримати нову учнівську молодь прийшли випускники центру. Слова привітання прозвучали від випускника Душкевича Сергія.
Традиційно привітали першокурсників з початком навчального року учні центру. Учасники вокальної студії «Гармонія» подарували всім яскравий номер.

Урочиста лінійка:

Усім, хто в цей День прийшов до Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокурсникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Перший урок для першокурсників:

Усі фото можна знайти у розділі «Завантаження»

Залишити відповідь