Основне меню →

Декада бібліотек “Для вас відкриті наші двері і серця”

У відділеннях 1 та 2  Регіонального центру професійно-технічної  освіти № 1 м. Кременчука  з 30 вересня по 10 жовтня пройшла декада бібліотек, гаслом якої стали слова «Для вас відкриті наші двері і серця».

Бібліотекар Бондаренко Лариса Петрівна провела ряд заходів, спрямованих на популяризацію бібліотечно-бібліографічних знань серед учнів-читачів, посилення ролі бібліотеки у відродженні читання як духовної потреби: літературний подіум «Літературні постаті в сучасній Україні», інформаційну годину «Скарбниці мудрості людської», бібліотечний урок «Бібліографія – компас у книжковому морі». Протягом декади працювали книжкові виставки «Український книгозбір» та «Співець героїзму» (до 205-річчя від дня народження М.Ю. Лермонтова).

До дня бібліотекаря працівники цієї почесної професії ЗП(ПТ)О м.Кременчука провели на базі ВПУ №7 засідання-семінар «Літературний десерт». Колеги-бібліотекарі із задоволенням спілкувалися, ділилися враженнями та професійним досвідом.

Лариса Петрівна творчо підійшла до організації й проведення декади бібліотек. 10 жовтня бібліотекар презентувала інформаційний буклет «Неперевершений майстер сміху» (до 130-річчя від дня народження  Остапа Вишні).

Протягом бібліотечної декади Бондаренко Л.П. доводила здобувачам освіти, що книга спонукає людей на хороші справи, вчинки, будить любов до прекрасного, до творчих пошуків, запалює в серцях вогник щирого зацікавлення, пробуджує потяг до знань.

Залишити відповідь