Основне меню →

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Т.Г. Шевченка

Щороку Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка розкриває талановитих юнаків та дівчат, формує плеяду творчої  молоді. У Регіональному центрі професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука 10 жовтня 2019 року відбулося відкриття І етапу конкурсу, до якого долучилося 15 здобувачів освіти.  Його метою стало вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, піднесення престижу української мови і літератури, виховання патріотизму, почуття гордості за свій народ. Це свято рідного слова дало можливість учням перевірити  свої знання, відчути власну причетність до великої когорти шанувальників творчості Кобзаря.  Викладач Дусмурадова А.О. ознайомила учасників із вимогами до конкурсу та творчих робіт.

Переможцями стали учениці Ткач Владислава (ІІ курс група СК-8) та Лобода Альона (ІІІ курс група СК-7). Одна з дівчат представить наш заклад освіти на ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка

Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших успіхів у вивченні рідної мови, національної культури та творчості видатних українських письменників!   

Залишити відповідь