Основне меню →

Кожного року РЦ ПТО № 1 м. Кременчука підтримує міську благодійну акцію «Святий Миколай – ДІТЯМ». У кожному відділенні центру створювався офіс Святого Миколая, куди приносили подарунки для соціальних закладів міста.

Було дуже приємно, що кожного дня, протягом двох тижнів до офісу Святого Миколая у РЦ ПТО №1 приходили учні та працівники закладу приносили подарунки для діточок. Зібрано багато солодощів, іграшок, одягу, канцтоварів, засобів гігієни, речей для малюків та підлітків. Ми зібрали 750 видів подарунків та 820 грн.

Цього року взяли участь в акції 12 волонтерів (гр.19 – Шевченко Т., Штицька Д., Ярмоленко В., Савченко В., Ніколаєва К.; гр.17 Пєшкова К.; гр. 26 – Радіонова К., Нечипайло Д., Хмарська К.; гр.33 – Новак К., Бойко М.) від навчального закладу. П’ять волонтерів брали учать у зборі подарунків в магазинах міста, проходили тренінги, дізналися хто такий волонтер чим він займається, вчилися як правильно розповідати про акцію, як спілкуватися. 19 грудня на свято – 8 волонтерів та вокальна студія з 3 чоловік привітали діток зі святом «Святого Миколая» в соціальних будинкам міста, побувши в ролі Миколайчика.

За результатами благодійної акції «Святий Миколай – ДІТЯМ» офісу Святого Миколая у РЦ ПТО №1 ми ввійшли до 10-ки найкращих закладів освіти м. Кременчука за різними номінаціями.

Залишити відповідь