Основне меню →

Самоосвіта педагогічного колективу РЦ ПТО №1 м. Кременчука

Змінюйтесь!

Щоб  бути цікавими  в очах  своїх учнів! Щоб  іти в ногу з часом!  Щоб не відставати, а рухатися вперед, щоб не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище.

Наразі для педагогічних працівників відділення № 1, 2 Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 не стоїть питання: чи потрібна самоосвіта?

Мотивацією для саморозвитку та самовдосконалення є розуміння простих сьогодні істин:  самоосвіта – це потреба, що  захищає викладача, майстра виробничого навчання  від інтелектуального зубожіння, це усвідомлений процес пізнавальної діяльності, це постійний пошук, зростання.

Тому педагогічний колектив закладу освіти постійно перебуває у творчому пошуку форм, методів, засобів, можливостей  для підвищення своєї кваліфікації.

Так, у січні 2020 року:

Кукурузенко А.І., Корчукова М.Ю., Горіславець Л.Л., Лебедєва О.М.  працювали на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності та отримали сертифікати за проходження 6-годинного курсу «Цифрові навички для вчителів»;

Порхун Л.С., Драбенко Н.М., Балим К.М. – пройшли курси на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, отримавши сертифікати; 

Корчукова М.Ю., Козловська Н.В. взяли участь у двох вебінарах, організовани журналом «Зарубіжна література в школах України», отримали сертифікати;

Кукурузенко А.І., Корчукова М.Ю. отримували знання на вебінарах освітнього вебресурсів «Всеосвіта» та «На урок».

Сучасні формати освіти можуть не тільки конкурувати, але і доповнювати один одного. Сьогодні можна вчитися із задоволенням, різними шляхами, і кожен вибирає собі найбільш прийнятний.

Залишити відповідь