Основне меню →

Додаткове →

Читаюча молодь – стратегічне завдання бібліотеки!

Література присутня в нашому житті з далекого дитинства і з її допомогою закладаються життя про добро і зло, формується світогляд, ідеали. Книги являють собою не тільки матеріальну цінність, скільки духовну цінність, сімейну, вікову. Книга містить у собі незлічені багатства, в ній відбивається весь людський досвід: все, що дізналося, і все, що відчувало людство до нас, все, чим живуть люди, і що їх хвилює зараз.

Будь – яка книга, незалежно від часу її створення сприяє розвитку, навчанню, освіті, вихованню, формуванню світогляду окремої людини і цілого суспільства.01.10. 2024 року в рамках обласної декади бібліотек ЗП(ПТ)О під гаслом: «Читаюча молодь – стратегічне завдання бібліотеки!» завідувач бібліотеки Світлана Безкровна, бібліотекар Олеся Микитенко, викладач української мови та літератури Алла Дусмурадова, майстер в/н Богдана Тарасенко для здобувачів освіти РЦ ПТО №1 м. Кременчука групи ПВ-24-3 підготували та провели виховну годину: «Що читали Ваші батьки?».

Здобувачі освіти переглянули книжкову ретро – виставку та віртуальну виставку, прийняли участь літературній вікторині, дискутували.

Схожі записи: