Основне меню →

Додаткове →

Зустріч із молодими письменницями, членами  літературної спілки “Славутич” Катериною Бахтуровою та Вітою Гориславець

23 жовтня, напередодні  Дня української писемності та мови,   здобувачі освіти відділення Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м.Кременчука разом із викладачем української мови та літератури Горіславець Л.Л. мали чудову нагоду відвідати  КЗК  «Кременчуцька  міська  публічна бібліотека»  філії  №5, де відбулася зустріч із молодими письменницями, членами  літературної спілки “Славутич” Катериною Бахтуровою та Вітою Гориславець.  

Під час заходу поетки  поділилися своїм творчим досвідом, розповіли про виклики, які стоять перед сучасними авторами, зачитали уривки  власних творів. Особливо цікаво було почути думки про роль літератури в наш час та її вплив на формування суспільної свідомості.

Ця зустріч не лише збагатила учнів знаннями про сучасну українську літературу,  а й надихнула їх на власні творчі пошуки.

Висловлюємо подяку мисткиням літературної спілки “Славутич” та працівникам КЗК  «Кременчуцька  міська  публічна бібліотека»  філії  №5 за можливість доторкнутися до краси українського слова, за незабутні враження  та нові літературні відкриття!