Основне меню →

День безпечного інтернету відбувається щорічно у другий вівторок лютого, цьогоріч – це 6 лютого.

Гасло Дня – «Разом для найкращого інтернету» – закликає всіх приєднатися до цього міжнародного руху, брати в ньому участь і використовувати потенціал інтернету для об’єднання людей.

З нагоди цього Дня мільйони людей об’єднуються у лютому, щоб сприяти безпечному та позитивному використанню цифрових технологій, особливо серед дітей та молоді. У цей день порушується питання онлайн-безпеки, проводяться події та активності по всьому світу, спрямовані на створення безпечного інтернет-середовища.

З метою підвищення обізнаності користувачів та попередження негативних наслідків від неконтрольованого використання інтернету здобувачі освіти К-21/3в (кл.керівник Горіславець Л.Л., майстер в/навчання Левицька В.О.) відділення РЦ ПТО №1 м.Кременчука стали активними учасниками заходу до Дня безпечного інтернету. Учні переглянули освітній серіал «Обережно! Кібершахраї» та отримали сертифікати.

Проведення такого заходу сприяє формуванню культури безпечної інтернет-поведінки, що є надзвичайно важливим у сучасному цифровому світі.