Основне меню →

Мовні перегони: свято єднання та незламності українського духу

#РЦПТО1

#Деньрідноїмови

#Мовніперегони

#Разомсильніші

Різні ракурси, спільні емоції: мовні перегони у відділенні Правобережне днем рідної мови! Гуртуймося в обороні та підтримці рідної мови!!!!!

Тиждень української мови і літератури в Регіональному центрі професійно-технічної освіти №1 м.Кременчука триває! 20.02.2024 викладачки української мови і літератури Корчукова Маргарита і Горіславець Людмила в онлайн-режимі провели мовні перегони: свято єднання та незламності українського духу!

Штучний інтелект привітав учасників зі святом, розповів про важливість знання мови для майбутнього, побажав юнакам і дівчатам успіхів та перемоги.

Своє вміння володіти рідною мовою, креативність та кмітливість, командний дух учні продемонстрували в конкурсах «Унікальність рідної мови», «Мовний щит», «Словниковий детектив», «Фразеологічний калейдоскоп», «Літературний вернісаж», «Мовні перегони». Атмосфера єднання, дружби та щирого захоплення українським словом була заряджена емоціями та азартом. Найактивнішими учасниками стали: Марченко Анна, Довбня Олександра, Калошина Августина, Запорожець Наталія, Антипочкіна Софія (центральне відділення); Мороз Валерія, Губа Мирон, Пігарьова Анастасія, Вовнянко Дар’я, Щербаков Кирило (правобережне відділення) Дякуємо всім за активність, знання та любов до рідної мови!

З Днем рідної мови!

Гуртуймося в обороні та підтримці української мови!