Основне меню →

Додаткове →

07.05.24 в нашому закладі відбувся тренінг з психологічної підтримки, в якому приймали участь викладачі теоретичного навчання. У рамках проєкту “Зупинка: Я” досвідчений психолог Марина Ковтун запропонувала освітянам актуальну і важливу тему професійного вигорання.

Проєкт “Зупинка: Я” впроваджується громадською організацією «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Учасники проаналізували зовнішні та внутрішні причини вигорання. Виконали вправу “Колесо балансу”, виявляючи поточний стан всіх сфер життя. Ця техніка дає можливість побачити цілісну картину свого життя і розуміння, куди рухатися в першу чергу для досягнення особистих цілей.

Ресурсною та корисною виявилася медитативна вправа “Тіло як сад”. Мета техніки: дослідження себе, своїх почуттів, емоційних «блоків», відновлення енергії.

Захід виявився цікавим та продуктивним; багато відвертості, емоційної насиченості та конструктивної полеміки. Матеріал подавався тренером професійно і доступно.