Основне меню →

Додаткове →

Вітаємо із Днем знань і початком нового навчального року

День знань і нових досягнень. Традиційно цього дня в Регіональному центрі професійно-технічної освіи №1 м. Кременчука відбулася урочиста лінійка.

День знань – це впевненість і свобода у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності. Для першокурсників День знань – це свято Першого дзвінка у нашому закладі професійно-технічної освіти. Директор Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука Крутько Валентина Петрівна і заступник директора з навчально-виховної роботи Царик Руслан Флорович привітали здобувачів освіти зі святом, побажали наснаги, натхнення і вагомих здобутків у навчанні.

Зі словами привітання до присутніх звернулись гості свята, Курінько Ольга Анатоліївна – голова Полтавської обласної профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України, Желудков Сергій Олександрович – голова профспілки ПАТ «Укртатнафта». Здобувачі освіти Регіонального центру традиційно привітали першокурсників з початком навчального року. Усім здобувачам освіти Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з педагогами, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокурсникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! З Днем знань!

Схожі записи: