Основне меню →

Тиждень загальноосвітніх дисциплін у Регіональному центрі професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука вийшов на фінішну пряму!

У відділенні № 1 цього дня пройшов відкритий урок фізичної культури і здоров’я в групі СК-6 на тему «Волейбол», який провів викладач Литвиненко Руслан Олексійович. Незважаючи на те, що сучасна молодь все більше захоплюється комп’ютерними іграми, та волейбол належить до тих видів спорту, який полюбляють і юнаки, й дівчата. Тож весело, енергійно, активно, емоційно пройшов урок, а головне – сприяв розвитку мотивації до занять фізичною культурою і спортом.

Максюк Едуард Андрійович серед учнів групи СК-9 провів фізичну вікторину «Знавці фізики». Юнаки та дівчата взяли участь у ряді конкурсів, серед яких капелюх знань, розшифровка термінів, поле чудес тощо. Команда «Енштейни» перемогла в команди «Галілео», але всі залишилися задоволені цікавим змаганням.

Цього дня викладач англійської мови Касьяненко Вікторія Едвардівна провела позакласний захід у формі брейн-рингу «Три листи до англійців». Учні групи СК-7 вправлялися в знанні іноземної мови та основних відомостей про Великобританію.

У відділенні № 2 під гаслом «Література кожного народу – це найкраще дзеркало його життя» пройшов літературний турнір « У пошуках істини». Учні груп № 1 та № 2 активно змагалися, приймаючи участь у цікавих конкурсах, демонстрували свої знання, творчість та артистичність. Учні та глядачі поринули у безмежний світ художньої літератури, прихопивши з собою гарний настрій та купу позитивних емоцій.

Залишити відповідь