Основне меню →

Відкритий урок з предмета «Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства»

01 березня 2019 року викладач спецдисциплін Хоменко Віта Миколаївна у групі № 15 провела відкритий урок з предмета «Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства». Під час вивчення теми «Організація бенкету-чаю» майбутні майстри ресторанного обслуговування дізналися про історію походження тонізуючого напою чаю, місця його вирощування, культуру споживання та способи заварювання (російський, японський та монгольський). Викладач, уміло використовуючи ІКТ та унаочнення, навчила учнів правилам сервірування чайного столу та подавання чаю і десертних страв.

Закріплення вивченого матеріалу відбулося у цікавій формі: учні, переглянувши відеоролик, заздалегідь знятий учнями другого курсу, активно коментували дії майстра ресторанного обслуговування під час сервірування чайного столу. Були зроблені слушні зауваження щодо припущених у відеоролику помилок.

Молодий викладач Хоменко В.М. ще на крок наблизила першокурсників до здійснення їхньої мрії – стати висококласними професіоналами у ресторанній справі.

Залишити відповідь