Основне меню →

Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс «МАН-ЮНІОР Дослідник»

Упродовж квітня-травня 2019 року проходив Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс «МАН-ЮНІОР Дослідник». Учні Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука взяли участь у конкурсі у номінаціях «Історія», «Техніка» та «Екологія». Всі роботи отримали високі бали під час експертного та рейтингового оцінювання і були допущені до фіналу конкурсу.

З 14 по 16 травня 2019 року відбувся он-лайн захист наукових робіт.

За результатами конкурсу всі учасники посіли призові місця. У номінації «Історик» учні групи № 12 Терещенко Віталій та Щапов Олександр посіли ІІ місце, дослідивши нагороди Другої світової війни, якими були нагороджені їхні прабатьки, у роботі «Незаперечні свідки історії. (Мій внесок у музейну справу)».

У номінації «Технік» учениця групи № 15 Бондаренко Світлана посіла ІІІ місце за роботу «Вижити в складних умовах – це можливо! (За книгами Я.І.Перельмана)».

У номінації «Еколог» учениця групи № 11 Тертишна Аліна виборола І місце за наукову роботу «Дослідження сучасного екологічного стану малих річок м. Кременчука методами біоіндикації».

Вітаємо наших юних дослідників та їхніх наукових керівників – викладача історії Карпенко Л.В., викладача фізики Мєркулову І.С., викладача біології Данилеко С.В. з перемогою.

Бажаємо успіхів у всіх починаннях, цікавих досліджень і відкриттів та нових перемог!

Залишити відповідь