Основне меню →

Розпочався тиждень гуманітарних предметів! Мовознавча афіша «Рідну мову люби, поважай, вивчай, знай»

З 4 листопада у Регіональному центрі професійно-технічної освіти №1 м.Кременчука у відділеннях   № 1 та № 2 розпочався тиждень гуманітарних предметів. Викладачі Корчукова М.Ю., Горіславець Л.Л., Козловська Н.В. першого дня познайомили учнів із запланованими заходами і поставили перед юнаками та юнками завдання долучитися до їх проведення.

4 листопада  у  відділенні № 1 розпочала тиждень мовознавча афіша «Рідну мову люби, поважай, вивчай, знай», на якій учні груп СК-7 та СК-6 дискутували з приводу мовного сміття, лихослів’я,  переглянули відео щодо даного питання та стали учасниками конкурсів, присвячених збереженню чистоти української мови. Здобувачі освіти відповіли на головне питання заходу: що я можу зробити для рідної мови. А переможцями змагань стали Лобода Альона та Коваль Данило.

5 листопада учні групи СК-10 РЦ ПТО № 1 м.Кременчука відділення № 1 спробували засмачити свою мову. Саме цього дня пройшла мовознавча вікторина «Я знаю українську мову», яку провела викладач Корчукова М.Ю.Здобувачі освіти відкрили для себе красу рідного слова.

Залишити відповідь