Основне меню →

Зустріч із поетесою Баранюк-Афанасьєвою Раїсою Семенівною

6 листопада в рамках тижня гуманітарних предметів у відділенні № 1 РЦ ПТО № 1 м. Кременчука відбулася поетична година – зустріч із поетесою, колишньою викладачкою нашого закладу освіти Баранюк-Афанасьєвою Раїсою Семенівною. Авторка кількох збірок, Раїса Семенівна прочитала поезію, зрозумілу й близьку молоді: про кохання, природу, батьків, батьківщину. Особливо, цікаво, незвичайно для юнаків та дівчат зазвучали вірші про математику, бо математик і лірик злилися в душі цієї жінки.

Здобувачів освіти зворушила також розповідь про те, що Раїса Семенівна ще з перших днів війни написала лист-звернення до Путіна В.В. від матерів України. Пізніше був ще один лист, волонтерська діяльність та активна життєва позиція завжди…

А ще на заході читали свої вірші й учениці групи СК-8 Ігнатьєва В. та Чорновол Ю.

До тижня гуманітарних предметів долучилася й бібліотекар Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука Бондаренко Лариса Петрівна, яка цього дня провела відео-годину «Віртуоз гумору Остап Вишня». Учні групи СК-7 більше дізналися про майстра усмішок: прослухали розповідь, переглянули презентацію, буклет та відеоролик. Дівчатам та юнакові було цікаво, адже ці знання вони зможуть використати на ЗНО.

Залишити відповідь