Основне меню →

ІV Полтавський кулінарний конкурс серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти

14 листопада на базі Полтавського університету економіки і торгівлі, в рамках тижня кафедри технологій харчових виробництв та свята професійної майстерності, відбувся ІV Полтавський кулінарний конкурс серед здобувачів профтехосвіти Полтавської області.
Дякуємо команді молодих кулінарів центрального відділення (Стасовському Кірілу, Ганобіну Ростиславу, Шостаку Артема) та майстрам виробничого навчання (Грінченко А.М., Наталия Фалимоненко), які на високому рівні представили наш навчальний заклад, продемонструвавши свої професійні уміння та навички здобуті під час навчання та виробничої практики.

Окремо членами жюрі була відзначена страва італійської кухні, яку приготував Стасовський Кіріл, Salt’ im bocca’ (шніцель з телятини з прошуто та шалфеєм смажений з соусом Деміглас) за складність приготування та відмінні смакові якості страви.
Також були представлені страви: Пьядіна з моцареллою, пармезаном і соусом песто з в’яленими томатами смажена на грилі та віденські вафлі.

Бажаємо нашим учням не зупинятись на досягнутому, й надалі розвивати свої професійні здібності, самовдосконалюватись та з гідністю представляти наш навчальний заклад.

Залишити відповідь