Основне меню →

І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine

Кременчук радо зустрічав гостей  26-27 листопада, саме тут  відбувся регіональний етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine у Полтавській області. Талановита, перспективна, працьовита, креативна молодь долучилася до великої родини WorldSkills Ukraine.

Юнаки та дівчата взяли участь у своєрідних олімпійських іграх серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти та продемонстрували професійну майстерність, бажання удосконалюватися в своїй професії і довели присутнім, що майбутній фах вони обирали серцем.

Організаторами регіонального етапу виступили Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації та НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

27 листопада в компетенціях «Кулінарне мистецтво», «Кондитерське мистецтво» та «Перукарське мистецтво» молодь змагалася на правому березі Дніпра, локація – Регіональний центр професійно-технічної освіти № 1 м.Кременчука. Одинадцять закладів професійної (професійно-технічної) освіти взяли участь цього дня. Компетентне журі, до складу якого увійшли представники Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», мережі закладів «Everest», перукарні «Орхідея» (м. Кременчук), салону-перукарні «Вікторія» (м. Кременчук) та ESTEL Poltava Studio професійно та об’єктивно оцінили роботу конкурсантів та визначило  переможців:

Компетенція „КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО”:

І МІСЦЕ – Василенко Данило Євгенійович, учень Професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука;

ІІ МІСЦЕ – Москаленко Ярослав Костянтинович, учень Держаного професійно-технічного навчального закладу „Полтавське вище професійне училище ім. А.О. Чепіги”;

ІІІ МІСЦЕ – Кандиба Олександр Олександрович, учень Державного навчального закладу „Решетилівський професійний аграрний ліцей І. Г. Боровенського”;

Компетенція „КОНДИТЕРСЬКЕ МИСТЕЦТВО”:

І МІСЦЕ – Дегтярьова Марія Олександрівна, учениця Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука;

ІІ МІСЦЕ – Пилипенко Валерія Станіславівна, учениця Державного навчального закладу „Гадяцьке вище професійне аграрне училище”;

ІІІ МІСЦЕ – Потреба Анна Вікторівна, учениця Кременчуцький професійний ліцей ім. А.С. Макаренка;

Компетенція „ПЕРУКАРСЬКЕ МИСТЕЦТВО”:

І МІСЦЕ – Ситник Мар’яна Володимирівна, учениця Державного професійно-технічного навчального закладу „Професійний аграрний ліцей м. Кобеляки”;

ІІ МІСЦЕ – Худякова Аліна Олександрівна, учениця Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука;

ІІІ МІСЦЕ – Кусайло Дайяна Русланівна, учениця Професійно-технічного училища №31 м. Полтава.

Організатори конкурсу наголошували, що участь у  регіональному відборі WorldSkills Ukraine 2019 – це вже перемога та великий крок на початку успішного професійного майбутнього. 

Тож бажаємо всім учасникам натхнення, перемог, креативності,  творчих ідей та професійного росту. Хай інноваційні ідеї, які запалили юнаків та юнок на участь у конкурсі, надихають стати найкращими у своїй професії, розвиватися й професійно рости.

Та щиро радіємо за наших переможців: Дегтярьову Марію (І місце в компетенції «Кондитерське мистецтво») і Худякову Аліну (ІІ місце в компетенції «Перукарське мистецтво»). Вітаємо вас, дівчата. Бажаємо подальших творчих успіхів та звершень.

Усі фото можна знайти у розділі «Завантаження»

Залишити відповідь