Основне меню →

З 21.01.2020 по 30.01.2020 в РЦ ПТО № 1 м. Кременчука пройшла декада історії «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього». Викладачі Волошина С.А., Карпенко Л.В., Симоненко С.В., Слюсаренко С.В. разом зі здобувачами освіти підготували і провели багато змістовних заходів, присвячених визначним датам української та світової історії.

До Дня Соборності України було проведено інтерактивну подорож «Україна незвідана», акцію «Побажання Україні», виховну годину «Соборна мати-Україна – одна на всіх, як оберіг», флеш-моб «Славетна мить, що об’єднала Україну».

Річницю бою під Крутами було відзначено виховними заходами «Крути – наш біль невмирущий» та «Над Крутами круки».

До 75-ї річниці пам’яті жертв Голокосту для першокурсників була проведена виховна година «Безсмертна сила людського духу».

Також учні взяли активну участь в інтерактивному конкурсі «Селфі на тлі історичної минувщини» та у Всеукраїнській зимовій олімпіаді від освітнього проєкту «На урок».

Сподіваємось, що участь у предметній декаді пробудила в учнях бажання глибше пізнавати таку цікаву, а іноді й несподівану, історію людської цивілізації, критично мислити й ніколи не повторювати помилок минулого, а з упевненістю прямувати у майбутнє.

Залишити відповідь