Основне меню →

Атестація педагогічних працівників 2020

Атестація педагогічних працівників – надзвичайно важлива складова освітнього процесу навчального закладу в цілому, а також демонстрація результатів роботи за певний проміжок часу кожкого педагогічного працівника зокрема.

Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників та плану роботи начального закладу на 2019 – 2020 н.р. у Регіональному центрі професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука 13 березня 2020 року відбулося засідання атестаційної комісії.

Підвівши підсумки роботи кожного педагогічного працівника на основі відвідування уроків, позаурочних заходів, перевірки стану ведення начальної документації та прослухавши творчий звіт, було прийнято рішення про підвищення кваліфікаційної категорії та тарифних розрядів викладачам Васильєвій Н.М., Мєркуловій І.С., Моцуну П.Л., Фалимоненко Н.М., майстру виробничого навчання Сорочинській Л.С.; про підтвердження кваліфікаційної категорії викладачу Максюку Е.А.. Атестаційна комісія РЦ ПТО №1 м. Кременчука порушила клопотання перед атестаційною комісією при Департаменті освіти і науки Полтавської ОДА про присвоєння «Вищої кваліфікаційної категорії» Дубовій В.Г.; педагогічного звання «Викладач-методист» Корчуковій М.Ю., «Майстер виробничого навчання І категорії» Сердюк В.О. та Тіщенко Н.А., «Майстер виробничого навчання ІІ категорії» Фалимоненко Н.М., а також про підтвердження раніше встановлених кваліфікаційних категорії та педагогічних звань.

Залишити відповідь