Основне меню →

05.04.2021 у відділенні “Правобережне” Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука викладач Козловська Н.В. розпочала тиждень зарубіжної літератури й іноземної мови.

“Без пристрасті до книжки людині недоступні культура сучасного  світу , інтелектуальне і емоційне вдосконалення,”- так писав  великий педагог Василь Сухомлинський і саме  під таким гаслом будуть проходити заходи.

З метою вшанування пам’яті нашого земляка, відомого  письменника, надзвичайно цікавої людини, здобувачі освіти груп № 6 та ПВ-1 стали учасниками літературної години «М.В. Гоголь – з Україною в серці», яку провела викладач Козловська Н.В. Творчість митця привертала увагу багатьох науковців, і досі тривають дискусії навколо творів майстра та його імені. І це закономірно, тому що М. Гоголь – цілий світ, великий, різнобарвний і такий багатогранний. Учні із задоволенням переглянули відеоролики про видатного письменника, розглянули ілюстрації до його творів та провели конкурс на кращого знавця творчості митця.

«У кожному слові безодня простору, кожне слово неосяжне,» – так говорив М.В. Гоголь, і ці слова стали ключовими на заході.

Залишити відповідь