Основне меню →

Відкритий урок на тему «Ернест Хемінгуей. Повість- притча «Старий і море» (В рамках тижня зарубіжної літератури й іноземної мови)

Тиждень зарубіжної літератури та англійської мови триває.

7 квітня у Правобережному відділенні Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука викладач зарубіжної літератури Козловська Н.В. провела інтегрований відкритий урок на тему «Ернест Хемінгуей. Повість- притча «Старий і море» для здобувачів освіти групи СК-10.

На уроці звучали українська та англійська мови. Учні  із задоволенням вирушили в онлайн -мандрівку до США, досліджуючи  творчість великого митця, володаря Пулітцерівської та Нобелівської премій, людини-легенди Ернеста Хемінгуея та спробували розгадати «таємницю» повісті «Старий і море».

На уроці були використані різні види робіт: рольова гра  «Про що розповість море?», діалог між Сантьяго та Маноліно (англійською мовою), створення анкети письменника, перегляд фрагментів фільму за однойменним твором, складання сенкану про Сантьяго, «Мозковий штурм», виконання інтерактивних вправ на Wordwall на закріплення матеріалу.

Протягом уроку панувала доброзичлива атмосфера.  На завершення уроку здобувачі освіти  створили цікавий лепбук та долучилися до інтерактивної вправи «Мікрофон».

Залишити відповідь