Основне меню →

11.11.2021 у РЦ ПТО № 1 м. Кременчука центрального відділення було проведено перше засідання ШКОЛИ ПЕДАГОГІЧНОГО ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ.

Така інноваційна  форма навчально-методичної роботи з педагогічними працівниками спрямована на  підвищення педагогічної майстерності та вдосконалення фахового рівня викладачів та майстрів виробничого навчання закладу, трансформування педагогічних ідей і теорій, впровадження в навчально-виробничий процес ефективних методик та прийомів, ознайомлення з сучасними інноваційними технологіями, задоволення індивідуальних освітніх потреб, саморозвитку та самореалізації педагогічних працівників у процесі професійної діяльності, вивчення та впровадження в практику передового педагогічного досвіду.

Перше засідання Школи педагогічного перезавантаження провела Корчукова Маргарита Юріївна на тему «Ресурси для створення квестів як дієвого засобу мотивації здобувачів освіти до вивчення предмета». Спільнота активних, небайдужих педагогічних працівників закладу освіти, які прагнуть  до свого професійного зростання, опановувала дієву мотиваційну форму роботи з учнями як вебквести, QR-квести, SMART-квести тощо, інструменти для їх створення: Learnis.ru, vocaroo, padlet, Всеосвіта,  ресурси для створення QR-кодів, ребусів, голосового кодування тощо.

Залишити відповідь