Основне меню →

Освітній проєкт- освітній хакатон «Залізна відданість вкраїнському народу»

Викладачки Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука Корчукова Маргарита  і Горіславець Людмила 18.12.2021 презентували свій освітній проєкт- освітній хакатон «Залізна відданість вкраїнському народу», який протягом двох місяців втілювали і реалізовували,  на урочистій фінальній сесії Фестивалю шістдесятництва та дисидентського руху – щорічному заході для підлітків та освітян, який із 2017 року проводить Національний центр «Мала академія наук України».

Форум проєктів учасників із 20 регіонів України відбувався в день народження Михайлини Хомівни Коцюбинської, адже цьогорічний захід був присвячений  непересічній жінці, великій правдолюбиці, яка більш за все цінувала «прямостояння».

Круті ідеї колег і коліжанок, учнів і учениць створили неповторну емоційну атмосферу, за якою непомітно пролетіло 5 годин роботи фінальної сесії.

До спільноти Фесту долучився РЦ ПТО № 1 м.Кременчука! Натхненні на подальшу співпрацю, сповнені нових ініціатив, з нетерпінням чекатимемо завжди неповторних ідей від Національного центру «Мала академія наук України», до яких із задоволенням будемо долучатися. Дякуємо за можливість нести «вогонь українськості» в учнівську спільноту.

Залишити відповідь