Основне меню →

Педагогічні читання на тему: «Інноваційні підходи до освітнього процесу»

12 січня у Регіональному центрі професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука традиційно відбулися педагогічні читання на тему: «Інноваційні підходи до освітнього процесу». У ході заходу педпрацівники поділилися власним досвідом впровадження інноваційних прийомів в сучасний освітній процес, назвали переваги та перспективи таких організаційних форм роботи та визначили перспективи на майбутнє. Інформація, яку отримали педагоги Регіонального центру під час педагогічних читань, сприяє удосконаленню їх професійної компетентності, творчому та професійному розвитку, оновленню інформаційно-методичного забезпечення освітнього процесу, впровадженню нових технологій навчання, поширенню перспективного педагогічного досвіду. Педпрацівники не лише удосконалили свій власний педагогічний досвід, але й збагатили його досвідом колег, щодо нових форм його впровадження.  

  1. Цугуй О.С. – вступне слово
  2. Мєркулова І.С. – «STEM-ОСВІТА – ВИМОГА СУЧАСНОСТІ ЧИ ПРОСТО ЗАБАГАНКА».
  3. Тристан О.В.- «ІНТЕГРАЦІЯ MICROSOFT OFFICE 365 В ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ».
  4. Литвиненко Р.О.- «ВИКОРИСТАННЯ НОВІТНІХ ГАДЖЕТІВ НА УРОКАХ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ».
  5. Баранець В.В. – «РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ».
  6. Єльченко М.Я. – РОЗВИТОК МЕТОДИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ.
  7. Васильєва Н.М. – « ПРОГРАМНІ ЗАСОБИ СПРЯМОВАНІ НА МОТИВАЦІЮ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ДО ВИВЧЕННЯ МАТЕМАТИКИ, ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЦЕСУ ВЧІННЯ, ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ІНФОРМАЦІЇ».
  8. Стірманова О.В. – «ПІДВИЩЕННЯ МОТИВАЦІЇ УЧНІВ ДО ВИВЧЕННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК ЗА ДОПОМОГОЮ ІКТ».
  9. Мальченко І.О. – « ВИКОРИСТАННЯ ВІДЕОКОНТЕНТУ В ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ (робота в програмах InShot, Canva, Loom, Pawer Point) ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ВМОТИВОВАНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ.
  10. Шостак Л.Г. – ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМНИХ ТА КОНКРЕТНИХ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ІНІЦІАТИВИ, НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УЯВИ, САМОДИСЦИПЛІНИ ТА ШЛЯХ ДО АКТИВНОЇ УЧАСТІ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ.
  11. Бурдак Е.Ф. – « ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ ВИКЛАДАЧА У ЗАКЛАДІ ОСВІТИ».
  1. Дусмурадов Ю.М. – « РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ УЧНІВ ЗАСОБАМИ ПРОБЛЕМНОГО НАВЧАННЯ.
  2. Кущенко Н.В. – « МУЗЕЙ ЯК ОСВІТНЯ СИСТЕМА».
  3. Литвинова Г.Б. – « ВИХОВАННЯ ЧУТЛИВОСТІ ДУШІ (  доповідь з досвіду естетичного виховання керівника гуртків Литвинової Г.Б.).
  4. Лебедева О.М. – «ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ПЕРЕВІРЦІ І ЗАКРІПЛЕННІ ЗНАНЬ УЧНІВ НА УРОКАХ ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ».
  5. Петрощук І.В. – СПРИЯННЯ АКТИВІЗАЦІЇ ТВОРЧО ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ЗДІБНОСТЕЙ В УМОВАХ ОСОБИСТІСНО ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ НА УРОКАХ ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОГО ЦИКЛУ.
  6. Дяченко Ю.В. – КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО УЧНІВ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ.

Залишити відповідь