Основне меню →

Майстер-клас з приготування пончиків та безалкогольного глінтвейну

2 лютого у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу на базі РЦ ПТО 1 м. Кременчука майстрами виробничого навчання Наталією Фалимоненко, Мариною Ельченко та Ганною Гузовою був проведений майстер-клас з приготування пончиків та безалкогольного глінтвейну. Захід відвідали здобувачі освіти різноманітних професій та освоїли нові для себе кулінарні навички. 

Майбутні автослюсарі, офіціанти та здобувачі освіти інших професій з великим задоволенням та завзяттям переймали досвід у професійних наставників. Самостійно замішували тісто, відпрацьовували різноманітні види формовки пончиків, смажили та декорували. В дружній атмосфері кожен мав можливість розкрити свою творчість та креативність, зробити пончик з улюбленою начинкою та прикрасити йогу за власним бажанням. 

Гарним доповненням до смаколиків став ароматний тонізуючий вишнево-гранатовий глінтвейн.

Учасники з радістю опановували зовсім нові для себе знання, дізнались багато нового та цікавого. На згадку про захід отримали спеціально розроблені рецептури, щоб в дома пригощати своїх рідних солодкими виробами власного приготування.