Основне меню →

Конкурс від компанії SEO.UA “Ми самі творимо своє майбутнє”

Доброго дня, дорогі друзі!

Дякуємо Вас а підтримку молоді нашої країни, адже Ви є рушійною силою, щоб наші діти всебічно розвивалися.

Повідомляємо про нову конкурсну програму від компанії SEO.UA. Просимо Вас розмістити новину про початок гранту для учнів та студентів нашої країни. Можна використати цей текст: Компанія “SEO.UA” – один з лідерів з просування веб сайтів оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”.

Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! Наша мета: допомогти розвитку суспільно активної молоді, яка поєднуватиме в собі високу професійну компетентність, культурну ерудицію, духовність, моральність і особисту відповідальність. Вже завтра майбутнє опиниться в руках молодих людей, тому ми прагнемо допомогти їм у визначенні вектору свого розвитку, щоб наша країна мала світле майбутнє. Якщо ти громадянин України, навчаєшся у українському навчальному закладі, тоді мерщій обирай тему та пиши свою конкурсну роботу.

Важливо встигнути надіслати роботу до 22.06.2023 року на електронну адресу: scholarship@seo.ua

З прикладами статей, оформленням та стилістикою можна ознайомитись в блозі компанії: https://seo.ua/uk/blog

Теми для статей, та всі деталі проведення конкурсу зазначенні на сторінці гранту: https://seo.ua/uk/scholarship

Бажаємо успіхів у житті та наснаги у навчанні! Слава Україні!

Друзі, ще раз від імені благодійного руху хочу подякувати Вам за підтримку. Тримаймося, Єднаймося, Слава Україні!З повагою, Ілля Олійник! -керівник проєкту.