Основне меню →

«Формальна освіта допоможе вам вижити, а самоосвіта приведе вас до успіху»

«Формальна освіта допоможе вам вижити, а самоосвіта приведе вас до успіху»

Слова Джимі Рона, всесвітньо відомого філософа бізнесу, який розробляв стратегії діяльності Соса-Соlа, ІВМ, Хегох і був особистим бізнес-тренером Білла Гейтса, стали девізом Школи педагогічного перезавантаження РЦ ПТО №1 м.Кременчука.

Навчати самого себе значно складніше, ніж когось, саме тому педагогічні працівники закладу освіти згуртувалися навколо ідеї готовності до застосування нових освітянських ідей, здатності постійно навчатися, перебувати у творчому пошуку. Кожен із творчого колективу небайдужих освітян спробував відповісти питання: чи готовий/а я до самоосвіти? Чи потрібно це мені? Самоосвіта буде результативною тоді, коли відповіді будуть «так». А таких відповідей у нашому колективі все більше, тому 28.03.2023 до чергового засідання Школи долучилося більше 35 викладачів і майстрів виробничого навчання, спікером якого стала методист закладу освіти Цугуй Ольга, яка познайомила присутніх із платформою для співпраці і росту, натхнення і мотивації ЕдКемп, а також продемонструвала застосунки і ресурси, які можна використовувати на уроках географії, історії, літератури чи ж для розвитку власної георафічної компетентності.

Щомісяця викладачі та майстри виробничого навчання дають поштовх своїй творчості, який спонукає до бажання зробити крок уперед до педагогічної майстерності.