Основне меню →

Інформаційна лекція з теми «Основи енергетичної незалежності та безпеки країни» у Кременчуцькому національному університеті імені М. Остроградського

Програма «Тиждень енергозбереження»

8 листопада 2023 року у межах програми «Тиждень енергозбереження» учні групи ПС-21-3 та ОП-23-1.5 разом з викладачкою спецдисциплін Іриною Мальченко та майстром виробничого навчання Тетяною Гунько завітали до Кременчуцького національного університету імені М. Остроградського, кафедри електротехніки.Завідувач кафедри, д. т. н., доцент В’ячеслав Прус провів захоплюючу інформаційну лекцію з теми «Основи енергетичної незалежності та безпеки країни». нформаційну лекцію з теми «Основи енергетичної незалежності та безпеки країни». Його викладання вразило слухачів не тільки своєю актуальністю для сьогодення, але й вмінням вловлювати увагу аудиторії. Лекція відкрила нові горизонти інтелектуального розвитку слухачів, спонукала їх до глибшого розуміння проблеми енергетики та їх впливу на національну безпеку.

Після інформаційної лекції к.т.н., доцент кафедри Олександр Сьомка провів цікаву вікторину для здобувачів освіти.

Учні не тільки активно брали участь, але й демонстрували своє розуміння ключових аспектів енергетичної незалежності та безпеки. Завдання вікторини були спроєктовані так, щоб підкреслити важливі питання, обговорені під час лекції, та стимулювати аналітичне мислення здобувачів освіти. Учасники продемонстрували свої знання та швидко вирішили завдання.

Продовженням заходу була захоплива екскурсія лабораторіями кафедри. Здобувачі освіти були ознайомлені з особливостями підготовки фахівців на базі структурних підрозділів Інституту електроенергетики та електротехніки (ІЕЛІТ) та отримали можливість побачити технічне та програмне забезпечення, які застосовуються при підготовці бакалаврів та магістрів за спеціальностями «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Електричні машини та апарати» , «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Енергетичний менеджмент».Цей захід не тільки розширив наше розуміння з теми енергетики, але й надав можливість спілкуватися з експертами у цій галузі. Висловлюємо глибоку подяку за відмінну організацію та зацікавленість у підготовці такого актуального заходу.