Основне меню →

16 листопада у Міжнародний День толерантності. Колектив відділення РЦ ПТО №1 м. Кременчука мав чудову нагоду поговорити про терпимість, людяність і добро. Толерантність – це здатність людини, спільноти, держави чути і поважати думку інших, невороже зустрічати відмінне від своєї думки.

Ми всі різні. Але ми всі рівні. Тож кожна людина має право жити в мирі та право на зберігання своєї індивідуальності. Бути людяними, вміти слухати, сприймати та розуміти, пробачати та цінувати, підтримувати та поважати один одного, – саме цьому ми намагаємося навчати наших здобувачів освіти. Щороку наш заклад освіти приєднується до світової спільноти та проводить заходи, приурочені цьому дню.

Цьогоріч керівник гуртків Ганна Литвинова організувала та провела акцію «Толерантність врятує світ». Здобувачі освіти та педагоги склали квітку толерантності пелюстками, якої були риси толерантної людини. Яскрава і різнобарвна, вона прикрасила похмурий ранок і нагадала усім про такі прості, але надзвичайно важливі істини. Будьмо толерантними!