Основне меню →

Спортивне свято «Спорт єднає всіх»!!! Щорічно 3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Цей день є нагадуванням для всіх нас про обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з особливими потребами. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені, які потребують додаткової уваги суспільства. Ці люди не вимагають до себе жалю, для них важливе лише елементарне – можливість жити, бути в суспільстві, самореалізуватися, мати доступ до гідної освіти і робочих місць. Відділення Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука не залишився байдужим до цього особливого Дня 30.11.2023 року викладачі фізичної культури Скоробагатько О.М., Штефан А.В., Герко Ю.В., провели спортивне свято під гаслом «Спорт єднає всіх» для груп СО-23-2в, СО-22-2в.

Перед початком заходу провели розминку з комплексом вправ на розігрів м’язів всього тіла, веселі спортивні конкурси з м’ячами, спортивні естафети.

По завершенню заходу всі здобувачі освіти отримали нагороди та солодощі. Бажаємо їм здоров`я, оптимізму, витримки, можливості втілити в реальність свої плани та задуми!