Основне меню →

Вікторина «Краса в хустині нашій споконвічна»

Традиційно, 7 грудня у світі відзначають День української хустки. Саме українська хустка об’єднує жіночі покоління і передається як родинна цінність від матері до доньки для збереження українських традицій.

З давніх-давен в українських сім’ях оберегом, символом любові й злагоди слугувала саме хустка. З метою популяризації традиційної української хустки здобувачі освіти відділення РЦ ПТО№1 м. Кременчука взяли участь у вікторині «Краса в хустині нашій споконвічна», у якій відпповідали на цікаві запитання, розгадували кросворди, поєднували частини прислів’їв, висловлювали своє відношення до хустки. Всі учасники, які долучились до вікторини, виявили свою творчість та кмітливість. Найкращими відповіді були в групі К-21-3в – І місце, ІІ і ІІІ місце посіли хлопці з груп Е-23-3в та Е-21-3в, які знають та шанують традиції нашого народу.

Хочемо побажати усім, щоб традиційний оберіг роду українського – хустина покрив усю Україну від війни та зла. Хай будуть в серці неразлучні ДОБРО, НАДІЯ, ВІРА і ЛЮБОВ!!!