Основне меню →

Додаткове →

Тиждень хімії та біології

З метою заохочення до вивчення природничих наук з 01 по 05 квітня у відділенні Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука було проведено Тиждень хімії та біології.

Здобувачі освіти активно долучилися до проведення заходів, а саме: години спілкування «День зустрічі птахів», інтелектуальної гри з хімії, «Екологічні наслідки війни в Україні». Також всі охочі мали змогу переглянути виставки: «Птахи Полтавщини, які занесені до Червоної книги України», «Українські хіміки та біологи», виставка малюнків та фото «Здоров’я – найцінніший скарб». Було проведено вікторину на кращого знавця хімії, де здобувачі освіти продемонстрували свою креативність, ерудованість, творчість.

Цікавою родзинкою тижня стала екскурсія до Кременчуцького краєзнавчого музей, де було переглянуто різноманітні виставки. Закінчився тиждень хімії та біології нагородженням. У номінації «Кращий знавець хімії» грамоту отримала Бондаренко Кристина, група К-21-3в, у номінації «Знавець птахів» – Петрова Марія, група К-22-3в, за активну участь в інтелектуальній грі з хімії – Губа Мирон, група КМ-23-3в.