Основне меню →

Неймовірний курс «Прогресильне викладання: інтенсив від Острівців»

Регіональний центр професійно-технічної освіти №1 м.Кременчука та ГО Прогресильні: нове партнерство для кращого майбутнього!

Неймовірний курс «Прогресильне викладання: інтенсив від Острівців». Протягом місяця (04.03.2024 – 04.04.2023) мали можливість долучатися до заходів від ГО Прогресильні. Креативні спікери ділилися своїм досвідом, знаннями та порадами. Їхні захопливі лекції, майстер-класи та дискусії надихали на пошук нових підходів до викладання, мотивували на зміни та давали чітке розуміння того, як зробити навчання цікавим, ефективним та прогресильним.

Ми щиро дякуємо ГО “Прогресивні” та всім спікерам за цю чудову можливість!

Острівці прогресивності: онлайн-навчання для координаторів. 01 квітня 2024 року відбулося онлайн-навчання для координаторів Острівців ГО Прогресильні. Спікери заходу познайомили учасників з напрямки діяльності організації; окреслили коло завдань для координаторів острівців; запропонували форму проведення першого організаційного івенту-знайомства з острівцем.

Учасники онлайн-навчання отримали корисні знання та навички, необхідні для успішної роботи координатора острівця Прогресивності.

#острівціпрогресивності #ГОПрогресивні