Основне меню →

Тиждень загальноосвітніх предметів у відділеннях №1 та №2 РЦ ПТО №1 м.Кременчука

Так, 5 листопада у відділенні №1 було проведено «Інтелектуальний марафон», а саме олімпіади з предметів: математика, історія України та англійська мова.
Визначено переможців:
Англійська мова
І місце – Ткач Владислава (група СК-8)
ІІ місце – Лобода Альона (група СК-7)
ІІ місце – Назаренко Марія (група СК-6)

Історія України
І місце – Дегтярьова Марія(група СК-6)
ІІ місце – Назаренко Марія (група СК-6)
ІІ місце – Янович Андрій (група СК-6)

Математика
І місце – Лобода Альона (група СК-7)
ІІ місце – Дяченко Владислава (група СК-7)
ІІ місце – Сороколат Олена (група СК-7)

Викладач української мови й літератури Корчукова Маргарита Юріївна провела для учнів мовознавчу вікторину «Цікава фразеологія». Молодь вправлялася в знанні стійких сполучень слів, розкривала для себе нові сторінки багатющої української народної мови.

Цього дня у відділенні № 2 РЦ ПТО №1 м.Кременчука Горіславець Людмила Леонідівна тиждень розпочала інформаційною годиною «Українська державна мова – символ єднання та престижу українського народу», на якій учні дізналися про історію виникнення свята Дня української писемності та мови, згадали дати в скорботному календарі української мови, переглянули цікаві відеоматеріали про рідну мову.


Учні творчо підійшли до створення газет та плакатів на тему «9 листопада – День української писемності та мови» .


А викладач зарубіжної літератури Козловська Наталія Вячеславівна провела віртуальну літературну мандрівку «Античність очима сучасників», у ході якої учні групи № 2 стали активними глядачами цікавих та захоплюючих подорожей античних героїв, долучилися до сторінок далеких епох, переглянули презентації та відеоролики, а також виразно продекламували уривки з поеми «Одіссея».

6 листопада 
У відділенні №1 відбулась інтелектуальна гра з математики, інформатики та предмету «Інформаційні технології» на тему «Цифрова планета», у якій взяли участь дві збірні команди учнів І, ІІ та ІІІ курсів. «Apple» та «Android». Викладач інформатики та математики Тристан Олеся Володимирівна підготувала цікаві пізнавальні завдання для молоді. На заході панувала атмосфера здорової конкуренції. Не тільки учні, а й журі розширили свої знання з математики та інформатики.


Відбулося єднання поколінь під час заходу «О слово рідне, хто без тебе я…», організоване та проведене викладачем української мови Горіславець Л.Л. у бібліотеці філії № 3 ЦБС. 


У кабінеті української мови та літератури відділення № 2 організована виставка “Не бійтесь заглядати у словник…”, яка покликана акцентувати увагу учнів на активному використанні словників для досконалого вивчення української мови; спонукати учнів розвивати усне мовлення, сприяти усвідомленню того, що грамотне письмо і правильне мовлення — вагомі чинники освіченості особистості. 


Викладач фізичної культури відділення №2 Скоробагатько О.А. провів відкритий урок на тему «Волейбол».


Залишити відповідь