Основне меню →

Участь викладачів в обласних секціях з англійської мови та інформатики

У Регіональному центрі професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука працюють творчі викладачі та майстри виробничого навчання, які готові поділитися власним досвідом із колегами з інших закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Так, 04 квітня 2019 року викладач англійської мови Шишова Ніна Сергіївна на засіданні обласної секції викладачів іноземної мови і зарубіжної літератури, яка проходила на базі Гадяцького вищого професійного аграрного училища, представила колегам власний досвід формування мовленнєвої компетенції учнів на уроках і у позаурочній діяльності. Ніна Сергіївна розповіла про інновації у проведенні предметного тижня англійської мови, зокрема про презентацію відео-майстер-класів, підготовлених вихованцями закладу освіти до заходу «Різдво у Великій Британії».
09.04.2019 викладачі інформатики Васильєва Наталія Миколаївна і Тристан Олеся Володимирівна під час секції викладачів інформатики виступили з доповіддю «Цифрова культура, цифрова грамотність, цифрова компетентність як сучасні освітні феномени» та поділилися досвідом формування цифрової компетентності як педагогічних працівників, так і учнів.

Залишити відповідь