Основне меню →

Цікавим заходом професійного спрямування, а саме, кулінарним конкурсом “Майстер-Шеф”, відзначилась п’ятниця 13 грудня для наших першокурсників груп “Кухар.Кондитер” та “Кухар. Офіціант”. (майстри в/н Сорочинська Людмила та Фалімоненко Наталія).

В рівному бою зустрілись дві команди суміжних груп “Веселі Кухарі” (група №19) та “Пекельні Кухарі” (група “17), які своїм розумом та завзяттям продемонстрували свої знання та навички з професії “Кухар”, набуті лише за перші місяці свого навчання.

Команди представили свої девізи, змагались в кмітливості, швидкості та демонстрували свої перші набуті професійні навички. На допомогу, в конкурсі “Звідки я?!” здобувачам освіти прийшли їхні гаджети, які за допомогою мережі Інтернет допомогли визначити улюблені та національні страви різних країн світу.

Аби кожна група підтримки не сиділа без діла, їх також задіяли у цікавій вікторині. За правильну відповідь на питання професійного спрямування вони отримували один бал, який могли подарувати своїй команді або отримати цікавий подарунок. Слід відмітити, що всі учасники вікторини віддали отримані бали своїм командам, саме ці, додаткові бали, і принесли перемогу команді “Пекельні Кухарі”, так як майже в усіх конкурсах обидві команди проявили свої максимальні знання та навички і майже до останнього перемагала “дружба”.

Оцінювали кулінарний поєдинок компетентні члени жюрі, в особах старшого майстра Клятенко Марини, методиста Цугуй Ольги та майстра виробничого навчання Москаленко Віти.
Кулінарний конкурс проходив в рамках тижня професій сфери громадського харчування та обслуговування ❤️

Залишити відповідь