Основне меню →

15 лютого 2020 року виповнюється 31 рік з дня виводу радянських військ з Афганістану.

 14.02.2020 року в відділенні № 2 Регіонального центру професійно – технічного училища м. Кременчука учні та мешканці мікрорайонів 23 та 24 вшанували пам’ять тих, хто поліг на афганській землі і пошанували тих, яким пощастило повернутися до рідного дому.

 На зустріч до нас завітали:

  •  заступник начальника Крюківської районної адміністрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Наталія  Чорнявська;
  • голова Крюківської районної ради ветеранів, учасник бойових дій на території Афганістану  Петро Бончук;
  • мама нашого випускника, Олександра Власюка, загиблого учасника бойових дій на території Афганістану, Валентина Пальона;
  • учасники бойових дій на території Афганістану Олексій Мельник та  Віктор Лазеба.

В залі лунали щемні пісні , вірші про Афганістан у виконанні учнів, педагогів, учасників бойових дій.

     Всі учасники заходу поклали квіти до пам’ятника випускнику Професійно – технічного училища №6 (зараз Регіональний центр професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука) – Власюку Олександру Васильовичу, який трагічно загинув при виконанні інтернаціонального  обов’язку в Афганістані  23 січня 1989 року. Саме він був останнім, хто загинув у тій страшній війні з числа кременчужан.

   Давайте будемо пам’ятати ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через війну, і для кого вона триває досі. У спогадах, снах і думках. Вони цього заслуговують.

Бажаємо Вам усім щастя, здоров’я, мирного, світлого та чистого неба.

Залишити відповідь