Основне меню →

ХІ Всеукраїнський конкурс з українознавства «Патріот»

Тиждень української мови й літератури у відділеннях № 1, № 2 Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука розпочався 21 лютого 2020 року, адже саме сьогодні Україна і світ відзначають День рідної мови.

Викладачі Корчукова М.Ю. та Горіславець Л.Л. провели 21.02.2020  ХІ Всеукраїнський конкурс з українознавства «Патріот», участь у якому взяли 19 юнаків та юнок.

Щороку здобувачі освіти РЦ ПТО № 1 долучаються цього конкурсу , що  стало доброю традицією, святом любові до рідної мови, до України, до свого народу. 21 лютого  дівчата і юнаки  одягають вишиванки, сідають за парти, щоб показати свої знання з українознавства.  На думку викладачів Корчукової М.Ю. та Горіславець Л.Л.,  патріотизм у молоді потрібно виховувати, патріотами  не народжуються, треба працювати над  серцями і душами дітей. Тоді ми матимемо патріотів держави, які збудують, змінять Україну,  примножуватимуть  її багатства, оберігатимуть її  честь і славу.

А поки що 21 лютого юні патріоти виконували цікаві завдання на знання української мови, літератури, історії України, на логічне мислення, які  були   сучасними, корисними, наближеними до реалій життя.

Залишити відповідь