Основне меню →

Акції “16 днів проти гендерно зумовленого насильства” до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

Згідно плану заходів щодо проведення акції “16 днів проти гендерно зумовленого насильства” до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який міжнародна спільнота відзначає 1 грудня в правобережному відділенні Регіонального центру професійно – технічної освіти № 1 м. Кременчука було проведено тематичні заходи, а саме: 

1. Інформаційну виховну годину “Молодь за життя без ВІЛ та СНІДу” з використанням онлайн – презентацій, тематичних відеороликів, буклетів щодо поширення обізнаності стосовно небезпеки інфікування ВІЛ/СНІД,  симптомів та діагностики, способів запобігання інфікування, лікування, проходження експрес-тестування для підтвердження або скасування ВІЛ інфекції та  толерантного відношення до хворих на ВІЛ/СНІД зі здобувачами ІІІ курсу групи К-19-3в “Кухар. Кондитер” під керівництвом майстра в/н Порхун Л.С. 

2. Анкетування “Що я знаю про ВІЛ/СНІД”, для визначення рівня знань про це вірусне захворювання, та яку глобальну проблему несе воно людству та ціннісне ставлення до свого здоров’я, здобувачів освіти І курсу групи Е-21-3в “Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах”,  під керівництвом  класного керівника Скоробагатько О.М та майстра в/н Сердюк В.О.;

3. Флешмоб “Ні ВІЛ/СНІД”, щоб висловити , розуміння, підтримку і надію на майбутнє без СНІДу, з вірою в те, що ми об’єднаємося в боротьбі проти цієї хвороби. Організували та провели флешмоб здобувачі освіти групи Е-21-3в “Електрогазозварник.Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машина.

Залишити відповідь