Основне меню →

Бінарний позакласний захід з української літератури і історії  у формі зустрічі епох «Залізна відданість вкраїнському народу»

60fest_localproject

#Лабораторія_з_розвитку_критичного_мислення

#НЦ_МАНУ  

У Регіональному центрі професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука освітній хакатон «Залізна відданість вкраїнському народу» (керівники проєкту – Корчукова М.Ю.,  Горіславець Л.Л.) у рамках  Міжнародного фестивалю шістдесятництва та дисидентського руху добіг екватора.

01.12.2021 року викладачки Карпенко Лариса і Корчукова Маргарита в групі К-21-3 провели бінарний позакласний захід з української літератури і історії  у формі зустрічі епох «Залізна відданість вкраїнському народу». Здобувачі та здобувачки освіти перенеслися в шістдесяті роки, пригадавши, що їм відомо про цю епоху, переглянули ролик і після розповіді пані Лариси склади своє враження про шістдесяті роки, розфарбувавши час у чорні та білі кольори. Друга частина заходу – зустріч епох – юнаки і юнки дізналися про молоде покоління 60-х, які протестували проти режиму, виборювали право на свободу, думку, які любили рідну мову і Україну. Учні цитували незабутні слова Ліни Костенко, Василя Стуса, Василя Симоненка, переклади Михайлини Коцюбинської, слухали сучасне виконання пісень на слова шістдесятників.

Залишити відповідь