Основне меню →

Серед перших профтехів ми стали ОСТРІВЦЕМ ПРОГРЕСИЛЬНОСТІ

Регіональний центр професійно-технічної освіти №1 м.Кременчука та ГО Прогресильні: нове партнерство для кращого майбутнього!

РЦ ПТО №1 м. Кременчука офіційно приєднався до кола партнерів ГО «Прогресильні». Одним серед перших профтехів ми стали Острівцем прогресильності.

Підписання меморандуму про співпрацю стало важливою подією, адже ми об’єднуємо зусилля для розвитку і вдосконалення професійної (професійно-технічної) освіти, створення кращих умов для самореалізації молоді, упровадження інноваційних технологій та методик навчання, підвищення кваліфікаціїпедагогічних працівниківМи віримо, що це партнерство стане потужним імпульсом для розвитку РЦ ПТО №1 м.Кременчука та допоможе нам підготувати кваліфікованих фахівців, які будуть успішними на ринку праці. АБО Нове партнерство для кращого майбутнього!

Регіональний центр професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука офіційно приєднався до кола партнерів ГО «Прогресильні». Ця подія є важливим кроком у розвитку професійно-технічної освіти. Серед перших профтехів ми стали ОСТРІВЦЕМ ПРОГРЕСИЛЬНОСТІ. Підписання меморандуму про співпрацю відкриває нові можливості. Ми об’єднуємо зусилля для:Розвитку і вдосконалення професійної (професійно-технічної) освіти.Створення кращих умов для самореалізації молоді.Упровадження інноваційних технологій та методик навчання.Підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Ми віримо, що це партнерство стане потужним імпульсом для розвитку РЦ ПТО №1 м. Кременчука #РЦПТО1 #Прогресильні #співпраця #профтехосвіта